Kurser


Kurser

Johanna  reser runt i hela Europa och håller kurser. Kurserna läggs upp efter era önskemål och kan vara mellan 1-3 dagar. Priset är 7000 kr + 6%moms/dag på vardagar och 8500 kr + 6% moms på helgdagar.  Max 8 lektioner/dag.

Resa och uppehälle tillkommer.                                                                                                                                                              

Johanna håller även väldigt poppulära clinics! Skicka ett mejl om ni är intresserade av en offert så syr vi ihop något som passar!

 

 

Ridkurser för Johanna 2024

 

Barn/ungdoms Påsk träning 2-4 April för Johanna & Emma

Kom hit och kickstarta inför vårsäsongen eller bara utveckla din ridning!

4 lektioner, stallhäng och hästsnack.

Samling till kl.13.00 på tisdagen och avslutas med lunch på torsdagen.

Det finns möjlighet att komma och hoppa in på vissa delar av kursen om du inte kan alla dagar.

Häst finns att hyra vid behov.

Boka via mail stallet@islandshest.se

Pris: 3500 kr. Mat och boende ingår.

 

 

5-6/1 - Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. På kvällen blir det  2 rätters hemlagadmiddag och massor med hästprat!  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.

2 700 kr

26-27/1 - Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.   I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. Och till kvällen bjuds det på en hemlagad  2 rätters middag och pratar massor av häst!  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

9/2 1 dags kurs för Johanna. 2 ridpass och lunch. Box eller hage ingår under dagen.

1700 kr.

8-9/3-Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.
I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. Till kvällen bjuds det på hemlagad 2 rätters middag och massor med hästprat! Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

28-29/3 -Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på torsdag och slutar innan lunch på fredag.    I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter.  Till kvällen bjuds det på hemlagad 2 rätters middag.  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

19-20/4 -Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag och slutar innan lunch på lördag.    I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter.  Till kvällen bjuds det på hemlagad 2 rätters middag.  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

Boka via mejl, stallet@islandshest.se

 

Dagskurser för våra ridskoleinstruktörer

Gör en intresseanmälan via mail så styr vi upp ett datum som passar!

Utmärkta tillfällen att inspireras och få en skjuts i din ridning, eller bara andas häst och njuta några extra timmar i höst! Öppet för alla oavsett ålder och förkunskap (du behöver dock kunna göra iordning din häst själv!). 

En ridlektion på förmiddagen och en på eftermiddagen i små grupper om max tre ekipage. Teori eller clinic i samband med gemensam lunch. Pris: 1500 kr.

 

Allmän info för dig som ska komma på kurs

Det finns möjlighet att komma dagen innan till en extra kostnad om 200 kr för din häst och 350 kr för dig inklusive frukost.

Medtag egna lakan samt handduk och foder till hästen. Din häst övernattar i vårat luftiga gäststall eller i rasthage.

Du kan även hyra häst till en kostnad av 400 kr/dag. 
Om kurserna är fullbokade, sätt gärna upp er på reservlistan!

Om ovan kursdatum inte passar så är vi också öppna för era förslag! Vi kan anordna minikurser på gården i veckorna. Boende till häst och ryttare, ni bestämmer hur många ridpass ni vill rida och ni har tillgång till köket om ni vill laga eran egen middag.

 

Bokning/Avbokningsregler:

Anmälan är bindande och faktura på kursavgiften faktureras veckan innan kusstart. Avbokning senast 14 dagar innan kursstart. Efter det avbokning mot uppvisande av läkar/veterinär intyg.