Kurser


Kurser

Johanna  reser runt i hela Europa och håller kurser. Kurserna läggs upp efter era önskemål och kan vara mellan 1-3 dagar. Priset är 7000 kr + 6%moms/dag på vardagar och 8500 kr + 6% moms på helgdagar.  Max 8 lektioner/dag.

Resa och uppehälle tillkommer.                                                                                                                                                              

Johanna håller även väldigt poppulära clinics! Skicka ett mejl om ni är intresserade av en offert så syr vi ihop något som passar!

 

Kurser för Johanna våren 2023

27-28/1 - Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. På kvällen blir det  2 rätters hemlagadmiddag och massor med hästprat!  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.

2 500 kr

3-4/3 -Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.

I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. till kvällen bjuds det på en hemlagad 2 rätters middag och massor av hästprat!  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 500 kr

24-25/3 - Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.   I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. Och till kvällen bjuds det på en hemlagad  2 rätters middag och pratar massor av häst!  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 500 kr

6-7/4-Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.
I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. Till kvällen bjuds det på hemlagad 2 rätters middag och massor med hästprat! Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 500 kr

28-29/4 -Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.    I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter.  Till kvällen bjuds det på hemlagad 2 rätters middag.  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 500 kr

Boka via mejl, stallet@islandshest.se

 

Det finns möjlighet att komma dagen innan till en extra kostnad om 200 kr för din häst och 350 kr för dig inklusive frukost. Medtag egna lakan samt handduk och foder till hästen. Din häst övernattar i vårat luftiga gäststall eller i rasthage.

Du kan även hyra häst till en kostnad av 400 kr/dag. 
Om kurserna är fullbokade, sätt gärna upp er på reservlistan!

Om ovan kursdatum inte passar så är vi också öppna för era förslag! Vi kan anordna minikurser på gården i veckorna. Boende till häst och ryttare, ni bestämmer hur många ridpass ni vill rida och ni har tillgång till köket om ni vill laga eran egen middag.

 

Bokning/Avbokningsregler:


Anmälan är bindande och faktura på kursavgiften faktureras veckan innan kusstart. Avbokning senast 14 dagar innan kursstart. Efter det avbokning mot uppvisande av läkar/veterinär intyg.