Kurser


Kurser

Johanna  reser runt i hela Europa och håller kurser. Kurserna läggs upp efter era önskemål och kan vara mellan 1-3 dagar. Priset är 7000 kr + 6%moms/dag på vardagar och 8500 kr + 6% moms på helgdagar.  Max 8 lektioner/dag.

Resa och uppehälle tillkommer.                                                                                                                                                              

Johanna håller även väldigt poppulära clinics! Skicka ett mejl om ni är intresserade av en offert så syr vi ihop något som passar!

 

Kurser för Johanna hösten 2023

1-2/9 - Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. På kvällen blir det  2 rätters hemlagadmiddag och massor med hästprat!  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.

2 700 kr

29-30/9 -Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.

I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. till kvällen bjuds det på en hemlagad 2 rätters middag och massor av hästprat!  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

27-28/10 - Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.   I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. Och till kvällen bjuds det på en hemlagad  2 rätters middag och pratar massor av häst!  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

10-11/11-Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.
I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. Till kvällen bjuds det på hemlagad 2 rätters middag och massor med hästprat! Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

25-26/11 -Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på lördag och slutar innan lunch på söndag.    I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter.  Till kvällen bjuds det på hemlagad 2 rätters middag.  Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

8-9/12 Kurs för Johanna. Kursen börjar efter lunch på fredag em och slutar innan lunch på lördag.
I kursen ingår 2 ridpass där man rider 2 och 2 i 45 minuter. Till kvällen bjuds det på hemlagad 2 rätters middag och massor med hästprat! Frukost, boende och box eller hage till din häst ingår.
2 700 kr

Boka via mejl, stallet@islandshest.se

Höstaktiviteter

Vi erbjuder extra ridning och hästmys på vissa fredagar och helger under hösten/vintern. Hyr häst av oss eller ta med din egen.

Instruktörer under aktiviteterna är Frida, Ida och Viktor. 

Anmäl dig genom att mejla stallet@islandshest.se 


After work

Inled helgen på bästa sätt med AW i stallet! 

29/9 samlas vi kl 17.00 och gör iordning hästarna för att rida iväg på en cirka 1.5 timmars lång skymningsritt i naturen. Väl tillbaka bjuds det på alkoholfritt bubbel, snacks och härligt stallhäng. För vuxna med ridvana.


13/10 kvällslektioner från kl 17.00 i små grupper om max tre ekipage. Gör iordning din häst själv innan lektionen, rid i ungefär 45 minuter och stanna sedan så länge du vill och hinner efteråt. Det bjuds på alkoholfritt bubbel, snacks och härligt ridhus/stallhäng hela kvällen. För vuxna med viss ridvana.

Pris: 600 kr per tillfälle 

Du behöver inte ha ridit här på Edeby tidigare. 


Dagskurser 

Utmärkta tillfällen att inspireras och få en skjuts i din ridning, eller bara andas häst och njuta några extra timmar i höst! Öppet för alla oavsett ålder och förkunskap (du behöver dock kunna göra iordning din häst själv!). 


8/10 En ridlektion på förmiddagen och en på eftermiddagen i små grupper om max tre ekipage. Teori eller clinic i samband med gemensam lunch. Pris: 1500 kr.

26/11 Boka en privat- eller dubbellektion från kl 14. Hämta din häst i hagen, pyssla i stallet och rid i 45 minuter. Pris: 700 kr privat / 500kr i liten grupp

10/12  En ridlektion på förmiddagen och en på eftermiddagen i små grupper om max tre ekipage. Teori eller clinic i samband med gemensam lunch. Pris: 1500 kr.


Om du bokar alla tre tillfällen (8/10, 26/11 & 9/12) får du 10% rabatt på priset.


Höstweekend

3-5/11 

En hel helg på Edeby med massor av ridning, god mat, övernattning & oändligt av hästsnack. 

Vi samlas på fredag kväll för en första ridlektion och clinic/teori som uppstart. På lördagen rider vi två pass antingen i ridhuset eller ute i naturen. På söndagen avslutar vi med en långritt och lunch vid vattnet. 

Vår höstweekend är ett perfekt tillfälle för både avslappning och inspiration. Avnjut hemlagad mat med härligt häng och övernatta i vårt fina kurshus. Ta med en vän eller lär känna nya på plats! Vi samlas på fredag kväll innan middagen och avslutar söndag efter lunch. 

Pris: 3900kr 

För vuxna med ridvana. Du behöver inte ha ridit här på Edeby förut! 


I priset inkluderas helpension för dig och antingen hyra av verksamhetshäst eller box/hage för egen häst. 


Glöm inte att ta med egna lakan och handduk till dig samt foder till eventuell egen häst. 


Anmäl dig genom att mejla stallet@islandshest.se och glöm inte att meddela eventuella allergier! 

 

Det finns möjlighet att komma dagen innan till en extra kostnad om 200 kr för din häst och 350 kr för dig inklusive frukost. Medtag egna lakan samt handduk och foder till hästen. Din häst övernattar i vårat luftiga gäststall eller i rasthage.

Du kan även hyra häst till en kostnad av 400 kr/dag. 
Om kurserna är fullbokade, sätt gärna upp er på reservlistan!

Om ovan kursdatum inte passar så är vi också öppna för era förslag! Vi kan anordna minikurser på gården i veckorna. Boende till häst och ryttare, ni bestämmer hur många ridpass ni vill rida och ni har tillgång till köket om ni vill laga eran egen middag.

 

Bokning/Avbokningsregler:


Anmälan är bindande och faktura på kursavgiften faktureras veckan innan kusstart. Avbokning senast 14 dagar innan kursstart. Efter det avbokning mot uppvisande av läkar/veterinär intyg.