Ridläger

Varje år anordnar vi oerhört populära ridläger för vuxna, ungdomar och barn. Lägren pågår i 3-5 dagar och deltagarna får möjlighet att utveckla sina ridkunskaper. Förutom rena träningstillfällen med bl.a. tävlingsträning, sitsträning och att kunna hantera din häst ute och på banan (självklart anpassas allt efter din och din hästs nivå), så rider vi på roliga uteritter, badar med eller utan hästar och har mycket roligt tillsammans. Deltagarna bor enkelt men trivsamt i vårt topprenoverade övernattningshus. Vi njuter av god mat och du kommer verkligen att känna dig som hemma hos oss!

Instruktörer på ridlägren 2017 är Johanna Elgholm och Emma Wahlstedt. Lägerledare barn/ungdomsläger Judit-Karin Jacobsen och Linnea Gillberg.

 

                                             

 

Höstlovsläger 2017:                                                                                                                                           

V.44 31/10-2/11  Barn/Ungdom dagläger 3 dagar.
Lägret börjar kl.09.00 på morgonen och slutar ca. kl.16.00 på em. Ni rider lektioner, uteritter, pysslar med hästarna och har roliga aktiviteter. Det ingår lunch och fika under dagen, om det finns allergier vänligen meddela det i god tid innan lägret. 

Pris: 2500:- (Ingår lån av häst.)

                                                                                                                                                       

Maila stallet@islandshest.se för anmälan eller eventuella frågor!

Maxantal på samtliga läger är 15 personer.

 

 

 

Upplägg övernattningsläger:

Ankomst första dagen kl.10.00. Vi börjar med en introduktion och under dagen rider vi ett ridpass. Undervisning sker i grupper & individuellt. Övriga dagar är det 2 ridpass om dagen samt teori och genomgångar. Avlutning sista dagen efter lunch kl 13. Sista dagen “knyter vi ihop” dagarna som varit & avslutar med ev tävling eller fortsatt individuell träning. Allt efter önskemål!

Ridlägrena (om ingen annan info står för respektive läger)  inkluderar helpension för dig och box till din häst.

Det finns möjlighet att komma dagen innan till en extra kostnad om 200 kr för din häst och 350 kr för dig inklusive frukost. Medtag egna lakan samt handduk och foder till hästen. Din häst övernattar i vårat luftiga gäststall.

Du kan även hyra häst till en kostnad av 400:-/dag.

Obs! Om du har någon form av allergi eller är vegetarian maila/ring oss så gör vi allt för att det ska bli så bra som möjligt. Vi tillgodoser inga dieter men man är välkommen att nyttja köket själv för matlagning.  

Om lägren är fullbokade, sätt gärna upp er på reservlistan!

Betalning: Swish, kort eller kontanter.

 

Bokning/avbokningsregler:

 Anmälan är bindade och en bokningsavgift på 1 000:- sätts in på bg 5357-7359 Edeby Herrgård AB. Resterande summa betalas på plats. Du är själv ansvarig för din plats. Om du bokar av senare än 2 veckor före kursstart debiteras du på hela avgiften.